Читај ми!

Он прашта, духовит је, али је и лењ - Серија "Лако је Ралету" ускоро на РТС-у

У току је снимање серије "Лако је Ралету" коју РТС припрема у сарадњи са "Вижн тимом". У питању је комедија која настаје по чувеном америчком ситкому "Сви воле Рејмонда", а режију потписују Предраг Личина и Огњен Јанковић.

Сви који су волели Рејмонда волеће и Ралета. У исто време драма и комедија, нова серија РТС-а приказује и љубав и варнице које настају у породици када различите генерације живе под истим кровом.

"То је типичније за нас него за Америку. Ако погледамо мапу рецимо у Европи, највише људи са родитељима живи на подручју бивше Југославије. Зато је заправо серију било врло лако прилагодити" каже редитељ Личина.

Ралета, новинара за којег кажу да је спортски Јесењин, тумачи глумац Андрија Милошевић.

"Рале је добрица, мало је и ретро што доказује његова фризура. То је човек који никако није у кризи средњих година већ те средње године, носи као неко дете. Он прашта, он воли, он је духовит. Е, он је и лењ", испричао је Милошевић.

Ралету је лако, његовој супрузи - јако тешко, тврди глумица Маша Дакић: "Оно што је најлепше у овој серији то је та нека љубав. Значи да то није нон-стоп неко звоцање, него да у свему томе има љубави и разумевања и да има неке топлине".

Екипа серије је позитивна, а снимање протиче у ведрој атмосфери.

"Ми често прекинемо снимање јер се смејемо. Мислим да ће ово по први пут бити урађено, иако ово није класичан ситком, биће провучени смехови", сматра глумица Љиљана Благојевић.

У екипи су и Бранимир Брстина, Александар Срећковић Кубура и мноштво младих глумаца. Међу најмлађима је и полазница Дечје драмске групе Радио Београда.

 

"Откад сам била баш мала желела сам да глумим у серијама и зато сам желела да имам овакву прилику - и добила сам је", искрена је Петра Семиз.

Серију Лако је Ралету гледаћете на Првом програму РТС-а почетком следеће године.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво