Трећи циклус емисија "Нови почетак" од 2. фебруара, петком од 21 час на Првом

Водећа тежња нове ТВ сезоне серијала је зближавање људи и околине, кроз подршку, помоћ и охрабривање при одлукама о новом животном почетку.

Као и раније водитељка Марија Вељковић упознаће породице које живе у граду или на селу, а које нису у могућности да самостално остваре боље животне услове и адекватније приходе. У тој важној животној мисији, несебично помаже сложан и посвећен тим емисије "Нови почетак", која је претходним издањима већ освојила велико поверење и изузетну пажњу аудиторијума.

Учесници емисије, који су најчешће били подстанари добијају прилику да изаберу једну од три куће у селима Србије и да тамо заснују свој нови дом. Средства за сеоске куће додељује Влада Републике Србије. 

Затим, тим стручњака овог ТВ пројекта, осмишљава које су то делатности којима би се породица бавила у будућности, како би заједница што пре постала економски независна. 

Након усељења и куповине потребних средстава, породица започиње нови живот. 

"Оно што је ове године посебно обележило наша снимања су бројна кумства. Наиме наша екипа је упознајући све те дивне људе схватила да им највише недостаје комуникација, дружење и подршка других људи. У прилог томе сведочи импресиван податак да је чак седам чланова наше екипе током реализације ове ТВ сезоне - остварило бар једно кумство са учесницима нашег серијала. Међу њима сам се поново окумила и ја али ми то није први пут." похвалила се водитељка емиисје, Марија Вељковић и додала да нас очекује најемотивнија сезона до сада: "Верујем да ће бити  суза али али и радости и подршке од стране публике. Неретко после емитовања наших емисија, учесницима се јаве бројни добри људи који желе и додатно да им помогну. Радује нас то, пре свега зато што ће много значити тим људима којима смо и ми помогли, као и зато- што такви гестови аудиторијума доказују да смо овим пројектом између осталог, допринели и подстицању емпатије и солидарности. Верујем да би, као и емпатију, солидарност требало још више да негујемо, подстичемо и одржавамо као народ.", закључује Марија, која позива да и ове године редовно испратите 16 нових епизода ТВ серијала "Нови почетак".

Нова, трећа сезона националног хуманитарног пројекта "Нови почетак" стартоваће у петак 2. фебуара, у 21 час на Првом програму.

субота, 27. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво