Читај ми!

РТС и даље најгледанији - У октобру уз Први програм свакодневно два и по милиона гледалаца

Први програм РТС-а и је даље најгледанији телевизијски програм у Србији. Од почетка године, РТС је био најгледанији чак 169 дана, уз највећи рејтинг и удео у гледаности у Србији. Убедљиво најгледанији РТС 1 био је и у октобру. Свакодневно је уз наш програм било око два и по милиона гледалаца. У ударном телевизијском термину, када је највећи број гледалаца испред ТВ екрана, удео у гледаности Првог програма дупло је већи од друге по гледаности телевизије.

Од 15 најгледанијих садржаја у октобру, свих 15 приказано је на Првом програму РТС-а.

Месец за нама обележили су спортски преноси. Више од два милиона гледалаца пратило је победу фудбалске репрезентације Србије над Црном Гором, а високу гледаност имали су и преноси осталих утакмица клупског и репрезентативног фудбала.

Најгледанија информативна емисија и даље је Дневник 2, а следе га остале редовне и специјалне информативне емисије – Јутрањи програм који је најгледанији радним данима и викендом, Око, Око магазин, Београдска хроника, Таковска 10, Шта радите бре и Дневник 3.

Слагалица, Потера и Стигни ме ако знаш најгледанији су квизови у Србији. Домаће серије и даље највише гледате на Јавном сервису, а документарни програм обележиле су емисије Сасвим природно и Квадратура круга, као и играно-документарни серијал Друг Марко. Моја дедовина, На вечери код, Шареница, Кухиња мога краја, Ја волим Србију и Свадба из мог краја садржаји су забавног програма које сте, поред квизова, највише гледали.

Останите уз нас и у новембру… и будите доступни за – Позив!

понедељак, 11. децембар 2023.
12° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу