Читај ми!

Нова сезона квиза "Ја волим Србију"

Омиљени породични ТВ шоу "Ја волим Србију" почиње у недељу 17. септембра на Првом програму Радио-телевизије Србије од 21 час.

Познате личности из света спорта, глуме, музике сваке недеље увече ће, подељени у два тима (црвени и плави) бранити боје Србије и показати колико добро је познају.

Kапитени тимова су весели, сналажљиви, борбени и свезнајући - др Неле Карајлић и Ненад Окановић.
Заштитно лице забавно-музичког пројекта "Ја волим Србију" и у новој ТВ сезони биће шармантна и неустрашива дама - Драгана Косјерина.

Свака игра у емисији "Ја волим Србију" је временски ограничена, једноставна, забавна и тематски повезана са нашом земљом.

У првој игри тестирамо знање из области телевизије и филма. Друга игра, под називом "Основна школа" - крије мистериозну реч, до које се долази одговарањем на питања из опште културе. Трећа, добро позната игра, зове се "Познати сународници" док у четвртој игри проверевамо знање из области географије. "Рођенданска журка" је игра у којој такмичари одговарају на низ питања и скупљају што више бодова.

У шестој игри се присећамо великих успеха наших спортиста. Седма и последња игра је "Точак среће", која омогућава освајање највише бодова али управо у овом делу квиза не ретко долази и до великих резултатских преокрета. Између сваке игре у квизу "Ја волим Србију" је и по једна "Музичка рунда".

Редитељ квиза "Ја волим Србију" -  омиљеног ТВ програма за све генерације, које све епизоде верно прате већ годинама, (како недељом увече на РТС 1 тако и у репризним терминима) је Дарко Камарит.

субота, 27. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво