Читај ми!

Знање се вратило у моду

Од петка 09. септембра у 22 часа на мале екране стиже нова сезона квиза "Стигни ме ако знаш"

Септембар је, почиње школска година за основце и средњошколце, а ускоро ће почети и за студенте на факултетима. Свуда ће се тражити знање, за петицу или за десетку, али само на једном месту максималан број тачних одговора може вам донети шестицу, наравно у арени чувеног квиза "Стигни ме ако знаш".

Из петка у петак, Кристина Раденковић дочекиваће плавог, жутог, црвеног и зеленог такмичара, а само један или једна од њих моћи ће да изађе из игре као победник.

Да ли је тридесет секунди довољно да покажете шта и колико знате, какве су тактике и изненађења припремили овогодишњи учесници ове чувене трке знања, моћи ћете да проверите већ овог петак у 22 часа.

Из продукције која реализује овај квиз, сазнали смо да је сезона пред нама пуна преокрета, напетости, смеха и на сву срећу, нема ни једне једине сузе, осим можда по неке радоснице због победе.

У склопу сезоне биће приказана и специјална епизода у којој ће се по први пут у историји овог квиза појавити екипа једног другог квиза. Наиме, наши чувени трагачи из квиза "Потера" Милорад, Милица, Жарко и Милан, окушаће срећу и укрстиће своја знања у специјалној епизоди квиза "Стигни ме ако знаш", а читав наградни фонд победник или победница ове епизоде ће поклонити у хуманитарне сврхе.

Сад знате, где је петком увече најбоља забава, спремите се, јер ускоро почиње - још једна сезона РТС-овог квиза "Стигни ме ако знаш"!

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара