Читај ми!

"Женски рај“, 5 сезона на РТС 2

Италијанска телевизијска серија настала према роману Емила Золе "Код женског раја" из 1883. године, али радња је премештена у Милано, 1956. године. (Il Paradiso Delle Signore, 2015)

Главни лик је Тереза, млада жена која оставља Салва, вереника којег јој је отац одабрао јер је градоначелников син, и са Сицилије одлази у Милано. Тереза се нада да ће се ту запослити у стричевој продавници.

Али кад стигне у Милано, сазнаје да јој је стриц на ивици банкрота и да је оптужен да је запалио комби угледне робне куће Рај за даме због које губи посао.

Власник робне куће је Пијетро Мори, млади предузетник тајанствене прошлости, који је након путовања у САД, после рата успео да отвори елегантну и модерну робну кућу, где се Тереза пријављује на конкурс за продавачицу

Након низа перипетија успева да се запосли и покаже да је амбициозна и предузимљива девојка која убрзо стиче поверење колега.

Девојка се на крају лудо заљубљује у Пијетра Морија, али мора да се врати на Сицилију јер је њен отац обећао градоначелнику Кастелбуоноа да ће се Тереза удати за његовог сина Салва...

Улоге: Ђузи Бушеми, Ђузепе Зено, Кристијане Филанђери...

Од уторка до петка, РТС 2, 21.00. Реприза од понедељка до петка, на Другом програму у 16ч.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво