Читај ми!

“Тунел” од 6. априла, викендом на РТС-у

Од 6. априла на Првом програму РТС-а, суботом и недељом од 20 часова, биће приказана серија “Тунел”, коју су режирали Петар Ристовски и Дејан Зечевић.

Серија “Тунел” је полицијски трилер са снажним елементима социјалне драме. Она говори о људским судбинама у драматичним околностима талачких криза. У дванаест епизода серије, у средишту су једанаест различитих случајева које решавају припадници специјалног преговарачког тима МУП-а Србије.

Тим представља оперативну, тактичку, јединицу Дирекције полиције, посебне намене и повременог карактера. У пуном саставу овај специјални тим чине вођа, два преговарача, документариста, психолог и стручњак за оперативно-техничку подршку. Али неретко је због брзине деловања неопходно импровизовати, што доводи до мноштва узбудљивих доживљаја.

У серији “Тунел” пратимо приватне животе и судбине припадника специјалног преговарачког тима МУП-а Србије, заслужног за спасавање више од две стотине људских живота, са стопроцентном успешношћу.

Главне улоге су додељене Мињи Пековић, Јовану Белобрковићу, Драгану Божи Марјановићу, Милошу Ђорђевићу и Тамари Шустић.

Као специјални гости појављују се Небојша Дугалић, Милош Влалукин, Сергеј Трифуновић, Даница Ристовски, Милош Тимотијевић, Зоран Цвијановић, Теодора Ристовски и многи други.

Сценарио потписују Петар Ристовски и Владимир Ћосић.

субота, 27. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво