Читај ми!

“У клинчу”, 3. сезона – од 08. априла, радним данима на РТС 1

У нових тридесет епизода поново ћемо гледати несуђеног боксера Аљошу Ковача у животном рингу између студија дизајна звука, рада на својој музичкој каријери и нових љубавних проблема.

Како Аљошина бивша девојка, Теа није успела да се врати на студије у Милано, а његова веза са Искром је у кризи, на помолу су нове перипетије у овом љубавном троуглу коме ће свој допринос дати и проблематични Аљошин колега са факултета, Поп.

И породицу Ковач чекају нова искушења – Мирин и Вељин брак доћи ће у озбиљну кризу, а њихова кћерка Милица имаће пуне руке посла - око завађених родитеља, судбине клуба Велтер али и компликованог односа са Макијем.

Трећа сезона доноси нове перипетије и у животе Аљошиних пријатеља, брата и сестре Антонијевић – док се Филип авантуристички баца на нове пословне, али и љубавне (не)прилике, Вањини животни ставови долазе на пробу у новооствареној вези са Тадијом, као и у измењеној управи кафане Нови Трст. Поред старих, добро познатих јунака као што су Симке, бака Анка, ујка Тома, Јаков и Луна у трећој сезони упознајемо нове, занимљиве ликове.

У улози Аљоше појављује се млада музичка звезда Михајло Веруовић – Војаж. У серији играју и Никола Којо, Бранка Катић, Ђорђе Мишина, Анита Огњановић, Ивана Зечевић, Матија Илић, Марина Павловић, Филип Станковски, Милош Петровић, Светлана Цеца Бојковић, Сергеј Трифуновић, Теодора Драгићевић, Небојша Дугалић, Борка Томовић, Теодор Винчић, Бранко Перишић, Анастасиа Мандић, Владан Гајовић, Јово Максић, Наташа Марковић, Златија Оцокољић... У трећој сезони појачање глумачкој екипи доносе Невена неранџић, Бојана Грегорић, Миодраг Радоњић, Ирфан Менсур и други.

По идеји Милоша Аврамовића и Аљоше Ћеранића, сценарио 2. сезоне потписују Иван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђоновић и Горан Старчевић. Редитељи су Небојша Радосављевић и Љубомир Божовић. Екипу серије чине и директори фотографије Бојана Андрић Ђорђевић и Страхиња Марковић, костимографи Милица Терзић и Ружица Буквић, шминка и фризура - Соња Визентанер и Милена Ристић, сценограф Дамјан Параносић, монтажери Никола Пурић и Матија Ђукановић, дизајнер звука Дане Влаисављевић и композитор Александар Ранђеловић. Директор серије је Павле Стевановић. Извршни продуценти испред куће Режим су Милош Аврамовић и Аљоша Ћеранић.

Уредница серије је Кристина Ђуковић, а делегат продукције Марија Берета.

 

 

 

 

 

 

 

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво