Читај ми!

“Камионџије д.о.о.”, 3. сезона на РТС 1, од 08. априла

Нова сезона серија “Камионџије д.о.о.”, у режији Филипа Чоловића, пред телевизијску публику стиже 8. априла. Викендом од 20 часова на Првом програму РТС-а, пратићемо причу о обичним људима који покушавају да савладају недаће и изборе се за своје парче среће.

Наставак серије “Камионџије” доноси нове љубавне, пословне, финансијске, породичне и друге авантуре шоферског двојца - Баје и Жиће. У трећој сезони, добро познатој глумачкој екипи придружила су се и нека нова имена.

Серија “Камионџије д.о.о.” почела је случајним сусретом Жиће, бившег шофера, а потом библиотекара у малој сеоској школи у околини Уба - и Баје, возача аутобуса у градском саобраћајном предузећу у Убу. Тај сусрет је у потпуности изменио њихове животе.

Њихове авантуре, у новој сезони серије “Камионџије д.о.о.”, почињу тако што они све теже долазе до новца превозећи робу. Процене да је исплативије да се баве превозом гастербајтера, па одлуче да иду на чаове немачког језика. Планове им поквари казна која је уследила након њихове вожње у пијаном стању.

Комедија по жанру, серија је својеврсни омаж "Камионџијама“ из седамдестих година, које је осмислио сценариста Гордан Михић.

Жићу игра Тихомир Станић, а Бају – Ненад Јездић. У бројној глумачкој екипи, између осталих, су и Паулина Манов, Тања Пјевац, Бранислав Зеремски, Анка Гаћеша Костић, Марко Гверо, Ива Илинчић, Јована Гавриловић, Андреј Шепетковски и други.

Серија је настала у продукцији РТС-а, а извршни продуцент је Nira Pro.

четвртак, 08. јун 2023.
17° C

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено