Читај ми!

Узбудљива криминалистичка серија "Кљун" од 12. јануара на РТС 1

Награђивана криминалистичка серија "Кљун", режисера Јелена Гавриловић и Уроша Томића, емитоваће се на Првом програму РТС-а од 12. јануара, радним данима у 20ч.

Ова узбудљива серија, непредвидивог тока, има десет епизода и прати живот младе, амбициозне детективке Соње Кљун, која је послата у Суботицу да испита серију сумњивих самоубистава.

Соња је млада, амбициозна детективка, жељна да докаже да је њена истанчана интуиција у праву - наводно самоубиство у мирној Суботици крије далеко озбиљније тајне него што се то чини на први поглед.

Соњина селидба у Суботицу покренуће лавину догађаја која ће разоткрити дубоко закопане тајне везане за мистериозну организацију, али и за Соњину прошлост. Истанчана интуиција није својствена само за Соњу, већ и за њену десетогодишњу кћерку, чији необични снови везани за мајчин посао почињу да се остварују.

Кљун је прва српска серија приказана на фестивалу Canneseries у Кану, где је освојила Награду публике у главном такмичарском програму. На Сарајево Филм Фестивалу серија је освојила две награде - Ивана Вуковић освојила је Срце Сарајева за најбољу главну глумицу, док је Стефан Вукић признање добио у категорији Звезда у успону.

 

Серија је рађена по сценарију Матије Драгојевића и Љубице Луковић.

Улоге тумаче: Ивана Вуковић, Дрена Мршић, Мићко Љубичић, Стефан Вукић, Ивана В. Јовановић, Љубиша Милишић, Мирко Влаховић, Љиљана Благојевић, Золтан Сирмер, Наташа Шолак, Филип Ђурић, Марио Кнезовић, Дарко Ивић, Вахид Џанковић, Сенда Букадида, Марко Гиздавић, Андреја Маричић, Никола Глишић и Марија Петровић.

 

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво