Читај ми!

Тестирање кандидата

У трећем кругу јавног позива РТС-а "Тражимо сто младих стручњака за 21. век" тестирани су кандидати за организаторе, продуценте и вође пројеката.

Кандидати за организаторе, продуценте и вође пројеката тестирани су у трећем кругу јавног позива РТС-а "Тражимо сто младих стручњака за 21. век". На питања је одговарало више од сто кандидата који су успешно прошли претходна два круга.

На тесту је био подједнак број мушкараца и девојака. Један од кандидата истиче да посао пројект менаџера може да обавља свог свог знања, вештина, способности.

Седамдесет стручних питања требало је да реше за 90 минута. Требало је, између осталог, и да тачно одговоре на питање: Шта је суштина пословања РТС-а, а шта основна делатност?

"Очекујем да ћу добро да урадим. Уздам се у своје знање у све оно што сам научио током студија и неких пар послова које сам обављао до сада, тако да се надам да ће бити добро", каже један од кандидата.

"Завршио сам продукцију и организацију, имао сам прилике да радим на РТС-у 6 месеци , учествовао сам на пројекту ТВ Слагалице и носим дивна искуства", каже други кандидат.

На лето нас очекује и најсложеније тестирање у трећем кругу Јавног позива РТС-а - више од 2000 кандидата за тв лица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво