Тестови стручности- графички дизајн

У трећем кругу Јавног позива данас је стручне тестове полагало 200 кандидата за ангажовање у сектору графичког дизајна РТС- а. У наредном периоду провераваће се стручност кандидата и за остала понуђена занимања у оквиру система Јавног медијског сервиса Србије.

Питања на овом тесту стручности односила су се на познавање историје уметности, дизајна и проверу општег техничког знања. Тест из три дела требало би да пружи комплетан увид у стручност кандидата.

Кандидати су били у обавези да приложе и свој портфолио.

После два круга, од 17.000 пријављених остало је око шест хиљада кандидата. Најбројнији међу њима, чак неколико хиљада, су кандидати за ТВ лица РТС-а, који ће ових дана бити обавештени како су прошли тест опште културе и информисаности.

Наредних дана провераваће се стручност кандидата који су аплицирали за занимања из осталих професионалних области у оквиру понуђених пет сектора делатности медијског система Радио- телевизије Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се