Телетон за Краљево сакупио преко 21 милион динара

Организатори и учесници Телетона "Стави Краљево под кров" постигли су сјајан успех, прикупивши више од 21 милион динара који су директно уплаћени на жиро рачун града Краљева.

Србија је у вечери 28. новембра показала да уме да се организује и да помогне када је најтеже - током Телетона "Стави Краљево под кров", уз помоћ Сосијете Женерал банке, друштвено одговорних фирми и гледалаца прикупљено је више од 21 милион динара (око 200.000 евра) који су директно уплаћени на жиро рачун Краљева. Заједништво, добра воља и позитивна енергија обележили су вече. Са РТС-овим Народним оркестром и Биг Бендом уживо су певали: Јелена Томашевић, Владо Георгиев, Лена Ковачевић, Биља Крстић, Мирослав Илић, Лепа Лукић и Радош Бајић. Пријатно изненађење били су лепи момци и девојке КУД-а Абрашевић из Краљева.

Телефони су звонили без престанка, није било лако те ноћи седети у студију у Кошутњаку. Рокери и народњаци, партизановци и звездаши, уметници и политичари уједињени жељом да помогну, стрпљиво су разговарали са гледаоцима. Уз позната ТВ лица РТС-а били су и Дејан Бодирога, Ненад Окановић, Љиљана Благојевић , Нађа Хигл, Вања Грбић, Гордан Кичић, Ненад Јездић, Александар Ђорђевић, Владе Дивац, Никола Рађен, Андрија Прлаиновић, Ана Софреновић, Светлана Китић, Александар Шапић, Мирко Бабић, Аница Добра, Сузана Манчић, Марко Живић, Мирко Алвировић, градоначелник Краљева Љубиша Симовић, министар Милан Марковић, Војин Ћетковић.

Гледаоци су посебно били заинтересовани да поразговарају са премијером Србије г. Мирком Цветковићем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво