Читај ми!

Најава културних догађаја

Недељни културни водич

Овогодишње издање Фестивала Сола почиње 23. маја и угостиће неколико иностраних извођача на различитим локацијма у Београду. Фестивал је јединственог типа у Србији и реализује се у продукцији и организацији Института за уметнићку игру. Његова јединственост је у презентацији уметничких форми које су својствене 21. веку, које, иако се наслањају на историју плеса и визуелних уметности, трансформисане су у нове форме. О овогодишњем концепту и програму манифестације у данашњој емисији ће говорити Александар Илић, кореограф и организатор Фестивала.

Поред тематског блока у културном водичу ће бити представљени и други културно-уметнички догађаји и програми из области музике, филма, позоришта, публицистике и популарне културе.

 


Уредница и водитељка емисије мр Љубица Крминац.

Кибицфенстер

Autor:
Група аутора

У некој врсти културног информатора за недељу која је почела, чућете аргументован избор и препоруку новинара и уредника РБ 2 из догађаја у култури који су у понуди у тој недељи. Свака емисија има и госта (госте), чији избор диктира актуелност – то је неко ко нешто ради у тој недељи или је везан за неки пројекат који је у току. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије