Читај ми!

Приче око нас

Душан Шапоња и Немања Кнежевић

За добру причу важно је бити добар посматрач. Да би се упознао град, подједнако је важно ићи на локалну пијацу и локално гробље, пронаћи локалну биртију и локалне продавце новина на трафикама. Једном ме је, у Новом Пазару, човек са три качкета који је лајао питао: „А ти ме не знаш? Па, ја сам главни лудак града." Као да је немогуће да познајеш тај град а да не знаш њега.

Шта је све потребно да бисмо пронашли добру причу око нас? Колико близу морамо да јој приђемо? Да ли стално морамо да ослушкујемо? Колико смо спремни на приче са маргина и какве су то приче? На крају, како најбоље да је забележимо и шта кад је пропустимо? И шта уколико од те приче не буде ништа? Да ли нас то ништа одведе у другу причу?

На ова и многа друга питања тражићемо одговор у суботу на таласима Радио Београда 2 у Чудној шуми, а гости ће бити: Душан Шапоња („Марка Жвака") и Немања Кнежевић (фотограф).

Емисију уређује и води: Филип Грујић

Чудна шума Чудна шума

Autor:
Филип Грујић

Будите са нама у новој ауторској емисији Филипа Грујића! Од 2. октобра сваке суботе у 15:00, Радио Београд 2. [ детаљније ]

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу