Читај ми!

Наши у свету: Лондон и Перт

Анђела Миливојевић и Максим Баћовић

Kако је то бити новинар у Лондону, конкретно у ББЦ-у, који је прославио век постојана, у Бескрајном плавом кругу преноси нам истраживачки новинар Анђела Миливојевић. Анђела живи у Лондону, а истраживачким новинарством најпре се бавила у Србији у Бирну, а потом у Цинсу (Центру за истраживачко новинарство Србије) да би каријеру наставила у Енглеској.
Други саговорник Бескрајног плавог кругаМаксим Баћовић, долази нам из Перта, aустралијског града који се налази на западној страни овог континента. Максим је инжињер и одбојкаш, а од рођења је у Перту. У Бескрајном плавом кругу говорио је о животу у Аустралији и српској заједници, а са нама је поделио искуства одрастања у овој земљи, о различитим навикама и уобичајном животу људи са наших простора и Аустралијанаца. Одлучио је да се од Аустралије неко време одмори и зато одбојком наставља да се бави у Луксембургу.
Уредник и водитељ: Милан Стокановић 
 
Бескрајни плави круг

Autor:
Група аутора

Последња седмична емисија из циклуса СВЕТСКА СЦЕНА И СУСЕДНЕ КУЛТУРЕ посвећена је нашој дијаспори и струјањима између ње и матичне културе у Србији. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво