Ивица

  Панчевачки музичар Ивица објавио је нови албум на свим дигиталним стриминг платформама.

Све песме су снимљене у уметниковој соби односно његовом кућном студију током последње три године. Продукцију већински потписује Милан Бјелица (Буч Кесиди, Ива Лоренс, Љубичице). На албуму се налазе три већ издата сингла, а један од њих је и „Небо је опет црвено” са Луком Рајићем.

„Цела она ситуација са отказивањем свега и затварањем у куће навела ме да мислим о начинима на које бежимо од стварности, себе итд. Алкохол, сан, зона комфора… и иницијално, идеја је била да се све песме баве тиме. Онда сам одустао од тога, песме су остале, настајале нове и другачије. И све ми се било помешало. Албум излази првенствено захваљујући мом пријатељу Милану, који ме је индиректно убедио да не бришем песме као неки лудак. Песма ’Сан’ има ту нит која веже оно и садашње време у мом животу ‒ дајте мало сна”, истиче Ивица о самом албуму.

Гост данашње емисије је Иван Качавенда, односно Ивица, који ће говорити о околностима и начину на који је снимао овај албум, о томе зашто га не воли иако мисли да треба да постоји, о писању песама, о подршци пријатеља уметника. Наравно, у емисији ћемо чути и неколико песама са његовог новог албума.

Уређује и води Ана Вучковић Денчић.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара