Дионис

Емисија за љубитеље живота

Коначно се кулинарска револуција креће ретроградно. Све велике кухиње завириле су у своја вековна наслеђа, уз која су генерације одрастале - без адитива и конзерванса, без вештачких боја и заслађивача. Зато су традиционални рецепти само они који су настали до Другог светског рата јер се у домаћој кухињи тога доба нису користиле индустријски прерађене намирнице.

Књига „Традиционални рецепти домаће српске кухиње" аутора Миодрага Илића, госта у Дионису, представља ризницу података који не говоре само о саставу јела већ и о једном начину живота у којем је храна дубоко повезана са културом и обичајима...

Аутор емисије: Дијана Ивановић

Коментари

RTS 2-Glavnom i odgovornom uredniku
Ко управља РТС-ом
Rupe-Kraljevo
„Процветала“ рупа на путу Краљево–Рашка
Poštovanje za tekst
Дискус хернија, болест 21. века
Pozdrav...
Дискус хернија, болест 21. века
XD
Срби се најкрвавије псују