Дионис

Емисија за љубитеље живота

Када у јесен у шетњи шумом покупимо неки жир и играмо се преврћући га по рукама, или понесемо кући као украс, и не слутимо да се у њему крије готово саврешена храна. Пециво од жира има најпунији укус који можете да замислите... Можда мање укусно звучи месо од јазавца, али све то у својим најдубљим шумама крије Србија и открива само понекад, на етно сајмовима. Један је управо заврешен на Београдском сајму - били смо тамо и забележили понешто...

Музика: Ивана Ђорђевић

Аутор: Дијана Ивановић

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом