Читај ми!

Како произвести квалитетан пелет по повољној цени?

Студенти који су бициклима стигли у Стразбур, имали су низ састанака у европским институцијама. Како је протекао јучерашњи дан, рећи ће нам Наташа Јокић.

Да би се убудуће пелет продавао у Србији, мораће да прође лабораторијску анализу и испуни строге нормативе о квалитету и другим техничким захтевима, што до сада није био случај. Како сачувати домаћу производњу, а испунити све захтеве у вези са квалитетом, питамо Љубинка Савића, секретара Удружења за енергетику у Привредној комори Србије.

Од данас је на тржишту плоча доступно и издање од осам албума Екатерине велике. Више ће нам рећи Никола Јовановић, управитељ Задужбине Милана Младеновића.

Са вама је Александра Младеновић.

 

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом