Читај ми!

Фондација Једро

Гост емисије је композитор, певач и оснивач прослављеног састава Ева Браун, поводом јединствене хуманитарне акције која је окупила, до сада, највећи број јавних личности.

Фондација „Једро” је покренула инспиративну акцију помоћи петорици дечака који се боре са мишићном дистрофијом. У сарадњи са 55 домаћих музичара, глумаца и јавних личности, ова фондација је кроз музику започела снажну акцију како би се прикупила средства за лечење дечака.

Песма „Једра”, чији су аутори Снежана Вукомановић (текст), Мирко Вукомановић (музика) и Кики Лесендрић (аранжман), постала је симбол наде и подршке овим храбрим малишанима. Порука која стоји иза ове песме – „Када музика постаје нада, подршка оставља неизбрисив траг”, јасно осликава суштину ове хуманитарне акције.

Петорица дечака који се суочавају са мишићном дистрофијом, ретком болешћу која карактерише убрзано пропадање мишића, сада имају прилику за лечење захваљујући ангажовању Фондације „Једро” и великог броја јавних личности које су се прикључиле акцији.

Више од 100 познатих личности се придружило овој хуманитарној акцији (55 је учествовало у реализацији песме и спота), показујући солидарност и подршку у борби против ове опаке болести. Њихова заједничка енергија и ангажовање представљају охрабрење за петоро дечака који заслужују прилику за здравији и срећнији живот.

Због прогресивне природе болести, време је кључни фактор, стога је хитно прикупљање средстава неопходно. Подржимо ову важну иницијативу и заједно учинимо да дечаци добију шансу за боље сутра.

Позивамо вас да заједно помогнемо дечацима који болују од мишићне дистрофије! Пошаљите СМС-ом број 5 на 3091. Жиро рачун: 160-6000001959095-91.

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије