Читај ми!

Специјална емисија – Како се коментаришу јучерашња збивања у Генералној скупштини УН?

Специјално издање емисије У средишту пажње од 16 часова посвећено је актуелним политичким догађајима. О јуче усвојеној резолуцији о геноциду у Сребреници говориће бројни саговорници које ћемо питати – каква је тежина резолуције усвојене са 84 гласа за и 107 против, уздржаних и оних који нису гласали? Какве ће бити последице усвајања резолуције по Србију, Републику Српску и регион? Шта збивања у Њујорку говоре о глобалним односима и међународном поретку у овом тренутку?

Дебатна емисија уочи локалних избора 2.6.

Политичку актуелност у Србији чине и локални избори који ће бити одржани 2. јуна у Београду, још 14 градова и 74 општине и градске општине у Србији. Шта странке и изборне листе обећавају бирачима – питаћемо учеснике дебатне емисије од 17 до 18 часова, а то су Александар Мирковић, СНС (листа Александар Вучић – Београд сутра), Александар Јовановић – Ћута, Еколошки устанак – Ћута, (листа Бирамо Београд – Добрица Веселиновић – Милош Павловић), Борислав Антонијевић (листа Ми снага народа, проф. др Бранимир Несторовић) и Ненад Бјелица, СПС ( листа Александар Вучић – Београд сутра). 

Уредник и водитељ је Ивана Прибићевић

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије