Читај ми!

Породична прича

Синоћ је у Врбасу у Гимназији "Жарко Зрењанин" свечано отворен 56. Фестивал поезије младих, једна од најзначајнијих манифестација на календару културних догађаја за младе и књижевност уопште.

Вечерас ће бити отворена јубиларна 50. Палета младих.

У суботу ће бити проглашен лауреат 56. Фестивала поезије младих.

Жири 56. Фестивала поезије младих који је радио у саставу Перо Зубац, председник и Снежана Николић и Горан Лабудовић Шарло (чланови) међу 72 пристигла рукописа донео је одлуку да на Фестивал позове следеће финалисте: Милицу Боровчанин, Симону Дмитровић, Павла Зељића, Ђорђа Јовановића, Амара Личину, Тању Малетић, Милоша Михаиловића, Михајла Танића, Јелену Шарковић и Радета Шупића.

Данашња Породична прича у свој дом угостила је прошлогодишњу добитницу прве награде на Фестивалу поезије младих, песникињу Тамару Пантовић чија ће књига "Дом" бити представљена у петак у 19 часова у Јавној библиотеци "Данило Киш" у Врбасу, али и неколико овогодишњих песника финалиста: Амара Личину, Јелену Шарковић, Ђорђа Јовановића и Радета Шупића.

Ђачки парламент Електротехничке школе "Раде Кончар" сутра обележава 20 година свог постојања.

Причамо о свим темама које се намећу у сусрету Дану младости и финалној вечери 56. Фестивала поезије младих.

Аутор емисије - Слађана Бушић

Фамилиологија Фамилиологија

Autor:
Редакција за децу и младе

Програм за децу и младе Радио Београда 1 постоји пуних шест деценија. Од тренутка када је Радивоје Лола Ђукић добио «партијски» задатак да организује нешто што би деци тих година било забавно и корисно, он је, талентован и мудар, направио дечју групу. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије