Читај ми!

Хумористичка емисија

Бесплатан Мадонин концерт на бразилској Копакабани привукао је чак милион и по људи. Што би рекли запослени на граничном прелазу Хоргош: “Скоро као код нас за православни Ускрс.”

Орангутан са индонежанског острва Суматра залечио је себи велику рану на образу користећи мелем који је сам направио од биљака. Ако орангутани тако наставе да развијају интелигенцију, бојим се да би ускоро могли и да оповргну сваку везу са нама.

Две цркве у грчком граду Вронтадосу, које се налазе на врховима брда, испаљују пиротехничке ракете једна на другу, као део националне ускршње традиције, гађајући звоно на другој 400 метара удаљеној цркви. Како кажу мештани, овај обичај је права туристичка атракција и - пун погодак.

Недавна истраживања показују да бебе женског пола показују већу сложеност у можданој активности у поређењу са својим мушким вршњацима… Значи, жене ипак не почињу да компликују тек кад одрасту, као што смо до скора мислили.

Пита се један наслов: “Шта отежава продају јагода?” Нисам баш неки експерт, али, да није цена?

Музички уредник Ненад Камиџорац.

Аутор текста Огњен Шестић.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара