Читај ми!

Дерби на Радију

Фудбалери Црвене звезде и Партизана одиграће утакмицу у оквиру првог кола плеј-офа Суперлиге Србије. 173. издање фудбалске светковине на програму је од 18 часова на стадиону "Рајко Митић". Надамо се да ће сама утакмица проћи у далеко бољој атмосфери од оне које по главном граду већ праве навијачи једног и другог тима. Код Вуковог споменика дошло је до прве озбиљније туче, након које су интервенисали органи реда, којих иначе има свуда по Београду. Звезда би могла да обезбеди титулу шампиона, још једну у низу, а Партизан да јој помрси планове. Пренос вечитог дербија са нашег највећег стадиона можете пратити у емисији Време спорта и разоноде, од 18 часова, репортери су Владе Радичевић и Милан Биговић.

Игор Дуљај, тренер црно-белих, има неупоредиво веће муке. Партизан заостаје седам бодова за Звездом, Салдања је недовољно опорављен, макар ће вероватно бити на клупи и прикључити се клупским друговима на терену ако затреба, али зато голман Јовановић тешко да ће моћи да стане између статива, готово сигурно је да ће бранити Крунић. На све то, Дуљај нема право седења на клупи, због нагомиланих жутих картона, па ће са сарадницима комуницирати- телефоном. У шали, моли познанике и пријатеље који имају нејгов број да га не зову током поподнева- заузет је!

Наставља се Европско првенство за боксере и боксерке у нашем главном граду, елита Старог континента је у дворани `Александар Николић`. И одбојкаши вечитих ривала имају дуел, у несвакидашњем термину, од 19 часова, дакле у време када играју и фудбалери два клуба, неко је требало да се запита има ли то смисла и зашто се ионако малобројна одбојкашка публика мора још више осути у корист фудбала. Договор је могао све да среди и да уживамо и у једној и у другој представи.

Пратићемо кретање резултата и на другим утакмицама Супер лиге Србије, утакмицама разних рангова такмичења код нас, као и највећих европских фудбалских шампионата. Неће изостати ни бројни прилози и звучни записи из света културе, јавног и уметничког живота. Чућемо и предлог јеловника за недељни ручак витеза кулинарства Милијана Стојанића, рассентименталисати уз старе добре хитове домаће и иностране музичке сцене. У реализацији емисије учествују Саша Хајдин, Катарина Епштајн и Љубинка Добриловић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

 

 

 

 

Време спорта и разоноде Време спорта и разоноде

Autor:
Жељко Стефановић

13. марта 2024. године, емисија обележава 64 година постојања, што је сврстава у ред најтрајнијих радио програма у нашим и европским оквирима. Свих тих деценија била је и остала мамац за публику која прати спорт, али и актуелности из јавног и културног живота. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво