Читај ми!

Виолинисткиња Катарина Васиљевић

Са виолинисткињом Катарином Васиљевић најављујемо предстојећи концерт у Галерији АРТГЕТ и разговарамо о будућим плановима.

Катарина Васиљевић је лауреат је више републичких и међународних такмичења у земљи и иностранству, међу којима се истичу Стрингфест, Таленти Европе (Словачка), "Premio Clivis" (Рим) и Александар Глазунов (Париз).

Наступала је на концертима и реситалима у Београду, Нишу, Прагу, Минхену, Паризу, Москви и Нарнију. Свирала је као солисткиња са оркестром у еминентним концертним салама, са Симфонијским оркестром МШ Мокрањац, Симфонијским оркестром ФМУ, Ансамблом Метаморфозис, Симфонијским оркестром РТС-а, уметничким ансамблом Министарства одбране Станислав Бинички, камерним оркестром "Sorrento Sinfonietta" (Италија) и симфонијским оркестром Председника Руске Федерације у Георгијевској сали у Кремљу на Фестивалу младих уметника Мелодија покољења. Добитница је стипендије Министарства просвете за изузетно талентоване ученике и студенте.

Аутор и водитељ: Теа Димитријевић.

Сусретања Сусретања

Autor:
Александра Паладин

Емисија за оне који воле уметничку музику. Сваког радног дана од 18 до 19 часова. Аутор и водитељ је Александра Паладин. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво