Читај ми!

Регистрација тротинета

Прошле седмице је почело издавање налепница за лака електрична возила, тротинете, на преко 150 локација Ауто-мото савеза Србије. Власници тротинета, уколико желе да учествују у саобраћају мораће да их набаве до 15. јуна ове године. Шта је потребно од докумената и на који начин може да се добије налепница разговарамо са Миланом Милојевићем, помоћником директора Агенције за безбедност саобраћаја.

Коришћење козметичких препарата за негу коже постало је део свакодневног живота сваке жене и мушкарца. Ови производи се састоје од већег броја хемијских супстанци, које различито делују на кожу, па поред доброг могу да имају и штетан утицај. Козметичке куће нису увек раде да се одрекну неких састојака у козметици иако су они штетни. Многи ће то учинити тек када ти састојци буду забрањени за употребу. Причу о томе припремила је Николина Миљковић. 

Недавно је на планини Рудник одржана конференција студената технике и технологије, на којој је учествовало више од 130 студената из 30 земаља Европе. Уз разматрања питања њихове организације разговарали су о положају и запошљавању студената. О томе Силвија Пашајлић.

Од Дејана Стојановића, директора Пословног удружења топлана Србије сазнаћемо да ли ће топлане и данас након званичног завршетка грејне сезоне, услед наглог пада температура испоручивати топлотну енергију за грејање станова.

Изложба „Хемијска тврђава", ауторки др Јасминке Королија и др Љубе Мандић, посвећена 150. годишњици открића периодног система хемијских елемената и 190. годишњици рођења његовог градитеља Дмитрија Ивановича Мендељејева, биће отворен вечерас у Галерији 51, Музеја науке и технике. Изложбу нам најављује једна од ауторки др Љуба Мандић.

Уредник и водитељ Биљана Шујдовић.

Ухвати дан Ухвати дан

Autor:
Група аутора

Јутарњи програм Радио Београда 1!   Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте.  [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво