Читај ми!

Хумористичка емисија

У једном наслову се пита: “Да ли је безбедно припремати храну у микроталасној пећници?” Нисам баш експерт, али мислим да, ако је током припреме само храна у микроталасној, а ви напољу - безбедно је.

Из депоа новосадске полиције нестала бомба. А где је завршила - чуће се.

Једно од најзахтевнијих и најскупљих поглавља у процесу приступања Србије Европској унији је поглавље 27 о животној средини. Можда не би било тако скупо када би грађани више водили рачуна о томе где бацају смеће. Ово баш и није фер. Наиме, посебно у мањим местима, људи и те како воде рачуна о томе. Ако немају дивљу депонију, смеће бацају искључиво у реку.

Још један интересантан наслов нас упозорава: “Слушајте своје тело! Померање казаљки часовника ипак утиче на наш организам.”
Наравно. Ако нагло дигнете руке да померите казаљке зидног сата, лако можете да се ушинете.


Један наслов гласи: “Рекорд: Откуд на Марсу више милијарди кратера?” Ако смем да питам… Да га којим случајем не одржава предузеће “Београд пут”?

Терминатор је постао још већа машина. Славни глумац Арнолд Шварценегер је изјавио: ''После операције сам постао још већа машина, јер су ми уградили пејсмејкер!“… Ова његова изјава баш и нема смисла јер машине немају срца, па им пејсмејер и не треба. Али, ко сме да противречи Шварценегеру.

Музички уредник Ненад Камиџорац. 

Аутор текста Огњен Шестић.

 

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво