Читај ми!

Хумористичка емисија

Приликом усвајања буџета за 2024. годину, у Скупштини Албаније, посланици опозиције су прво направили барикаде од столица, а потом активирали и димне бомбе… Да је било прскалица, ватромета, молотовљевих коктела, шок-бомби и топовских удара, слободно би се могло рећи да је буџет прослављен онако како и доликује.

На сајту Републичко-хидрометеролошког завода, пре неколико дана, могло је да се прочита да је у Врању минус 36 степени! Реакције Врањанаца биле су подељене. Пола њих је звало метерологе да им јаве да су погрешили, друга половина је одмах отрчала да купи санке за посао и још мало ракије за злу не требало.

А у једном језеру на Хавајима вода је изненада добила розе боју. Након анализе узорка, биолози су утврдили да је води скочио салинитет, и да поседује увеђану количину отпада који долази од поремећене флоре и фауне.
Хммм, ако ништа друго, бар смо сазнали где се пуне газирана пића која се после продају у Загребу.

Председник Украјине, Володимир Зеленски, позвао је Доналда Трампа да посети Украјину, али је Трамп одбио позив. Рекао да је да би то у овом тренутку било непристојно. Изгледа да Трамп није добро схватио позив. Па није га Зеленски звао да се види са Украјинкама него са Украјинцима.

И, за сам крај ове рубрике – спорт! Најмање 12 особа је повређено у сукобу бугарских навијача у Софији са локалном полицијом уочи и током утакмице између Бугарске и Мађарске… Обзиром да је то постала свакодневна појава, остаје нејасно да ли су се ти сукоби прелили из ратних подручја, или су та подручја постала ратна преливањем сукоба навијача?

Музички уредник Драган Димић.

Аутор текста Зоран Николић Зозон.

Коментари

Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Браво, доста је безобразлука
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
medicinsko nasilje
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво