Читај ми!

Први човек НАТО-а у Београду

Председник Александар Вучић састаје се данас у Београду са генералним секретаром НАТО-а Јенсом Столтенбергом. Први човек Алијансе посетом Србији наставља турнеју по земљама региона. У средишту пажње су поруке званичника после састанка у Београду.

Више пажње посвећујемо и недавном састанку председника САД и Кине, Џозефа Бајдена и Си Ђинпинга који су се, након разговора, усагласили да се односи измедју две државе нормализују. Да ли је њихов сусрет први корак ка остваривању те замисли и у којој је мери побољшање односа подједнак интерес обе земље - питаћемо професора Факултета политичких наука Драгану Митровић. Она ће објаснити и које теме оптерећују односе између две економски најснажније државе света и колико је реално да обе државе праве компромисе око најважнијих политичких питања ако на тај начин угрожавају сопствене интересе.

Уредник и водитељ је Дејан Ерић.

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке