Читај ми!

Колико су институције отворене за грађане?

Организација Партнери Србија објавила је резултате свог редовног истраживања које је показало да је индекс отворености институција на Западном Балкану веома низак. Слично је и са заштитом података о личности и заштитом приватности. У госте ће нам доћи Настасја Стојановић из ове организације и пренети много више детаља, али и препорука шта би требало урадити како би се стање у овој области поправило.

Први пут после 40 година Црвени Крст организује Национално првенство у спасавању на води које ће почети док буде трајао наш јутарњи програм. С лица места јавиће нам се представник Црвеног крста с много више детаља.

У емисији ћемо најавити стручно вођење "Београдске задужбине и задужбинари" које се организуеј у оквиру обележавања Дана европске баштине. Саговорница ће нам бити Бојана Ибрајтер Газивода из Завода за заштиту споменика културе града Београда, која ће водити ову туру кроз центар Београда.

Још једна саговорница у емисији биће нам Тијана Адамов Игњатовић, оснивачица иницијативе "Жуте паталоне" за проучавање детињства. Она ће најавити Фестивал друштвено одговорне комуникације "Кампање са сврхом".

Као и сваког понедељка, емитујемо ЕУ Инфо вести.

Уредник и водитељ Миша Стојиљковић

Пробудите се уз Радио Београд 1!

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво