Читај ми!

Докторка за пикенрол

Хајде што нам кошаркаши дане чине бољим, него и представнице лепшег пола које навијају за Србију имају запажене роле у преносима већине светских медијских кућа. Има их неколико, навијају заиста свим срцем, види се да познају кошарку и да стварно воле своју земљу. Једна од њих је докторка Невенка Докмановић, коју су сви у чуду гледали када је кретала на далеки пут- не толико због дестинације, колико ради тога што је одмах свима дала до знања да се враћа тек после финала, у коме ће- дабоме- играти Србија. Др Невенка је, иначе, специјалисткиња дерматовенеролошкиња. Чак две специјализације завршила је у Москви, и данас се активно усавршава у Паризу, Атини, Бриселу. Прва је почела да примењује мезотерапију на просотима бивше Југославије. Председница је Друштва мезотерапеута Србије, а сада и једна од најатрактивнијих и најоданијих навијачица наше земље на Светском првенству. Ексклузивно са њом разговарамо телефоном, са лица места, да чујемо која јој је најновија прогноза у вези са великим финалом, кога тако нестрпљиво очекујемо.

У сусрет великом финалу Светског првенства, наравно, и извештај нашег новинара Слободана Малетића из Манила и из табора наше репрезентације. Чућемо, уз остале. Николу Милутинова, Алексу Аврамовића, селектора Светислава Пешића. Идемо и сусрет финалу турнира Ју Ес Опен- као и у кошарци, неочекивани ривал за српског представника. Данил Медведев је био бољи од Алказара и заказао финални окршај са Новаком Ђоковићем, чућемо процене и очекивања тениског стручњака Слободана Војиновића.

Из бокса- разговори са Ненадом Боровчанином, председником нашег савеза, као и са Кристијаном Андрејевским, председником БК Куманово. Наши репортери прате и Светско првенство у веслању, чији су домаћини Београд и Србија. Поред осталих, чућемо разговоре у којима су главни протагонисти Никола Стојић, Милорад Станулов, Ненад Беђик. Идемо и у сусрет наредној утакмици одбојкашке репрезентације Србије на Европском шампионату, у којој ће за ривала имати селекцију Чешке.

Током емисије пратимо и читав низ културно-привредних манифестација које се одржавају у нашој земљи, као и бројне изложбе, промоције, концерте и друга дешавања из света јавног и уметничког живота. У реализацији емисије учествују Саша Хајдин, Катарина Епштајн и Љубинка Добриловић, као и Спортска редакција Радио Београда 1.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић

Време спорта и разоноде Време спорта и разоноде

Autor:
Жељко Стефановић

13. марта 2024. године, емисија обележава 64 година постојања, што је сврстава у ред најтрајнијих радио програма у нашим и европским оквирима. Свих тих деценија била је и остала мамац за публику која прати спорт, али и актуелности из јавног и културног живота. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара