Читај ми!

Дувански дим непријатељ здравља

Данас се широм света обележава Светски дан борбе против пушења. Како се ове годин обележава и да ли Закон од 2020. године о заштити становништва од изложености дуванском диму даје резултате разговарамо са докторком Биљаном Килибардом, шефицом Канцеларије за превенцију пушења у Институту Батут.

Даница Мирић нам доноси причу о томе како теку радови на граничном прелазу Прешево - Табановце који подразумевају проширење приступних саобраћајница са српске и северномакедонске стране, а који су почели недавно.

Драгана Панајотовић пројект менаџер Удружења пословних жена Србије рећи ће нам ко може и на који начин да учествује на конкурсу за избор најбољих предузетница у Србији - Цвет успеха за жену змаја.

Наредних дана се очекују појачане падавине на територији наше земље. Током обилних падавина људи се нађу у ситуацији да треба да спашавају себе, своје укућане, животиње и материјална добра. Користимо прилику да у разговору са Александром Гаврићем из Анимал Ресцуе Сербиа подсетимо грађане како се треба понашати у нежељеним ситуацијама када је реч о животињама.

Трећи велики национални музички фестивал који ће Радио - телевизија Србије реализовати ове године је Бунт рок фестивал. Три вечери програма овогодишњег издања фестивала пратићемо у наредна три дана првог, другог и трећег јуна на РТС-у 2 и РТС Планети од 22.00 часа. Наша гошћа је Бранка Главоњић ауторка пројекта Бунт рок фестивал.

Уредник и водитељ Биљна Шујдовић.

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи