Колико вам значи Радио Београд?

Ако сте се запитали - откуд баш ово питање - одговор је врло једноставан. На данашњи дан 1929. године почело је редовно емитовање програма Радио Београда (први садржај емитован је још 1. октобра 1924. године, али је програм емитован само три пута недељно по пола сата). Зато ћемо с нашим слушаоцима у рубрици "Питање јутра" разгооварати о томе колико им значи радио, а пред крај емисије угостићемо и редовну професорка Факултета драмских уметности Миру Николић која изузетно добро зна историју Радио Београда.

Говорићемо и о пробном завршном испиту за ученике осмих разреда основних школа који ће у петак, 24. и суботу, 25. марта бити организован у целој Србији. Саговорник ће нам бити Милан Пашић, помоћник министра просвете.

Угостићемо и Уну Поповић, кустоскињу велике изложба "Град: место идентитета" која је отворена 23. марта у Музеју савремене уметности.
Говорићемо и о младој научници из Шапца која се нашла међу 90 најбољих из целог света и добила стипендију за Европску организацију за нуклеарно истраживање ЦЕРН.

Као и сваког петка ту је незаобилазни квиз у којем наш дародавац Призма Крагујевац дарује дигитални апарат за мерење крвног притиска и пулса.

Пробудите се уз Радио Београд 1!

 

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено