Резултат разговора у Охриду

„Србија је спремна да ради на имплементацији предлога о нормализацији односа Београда и Приштине до својих црвених линија. Нећу да имплементирам ништа што се тиче чланства Косова у УН или било каквог де факто и де јуре признања. ЗСО мора да се формира по већ потписаним споразумима“, рекао је председник Вучић сумирајући разговоре у Охриду.

Шта је резултат разговора у Охриду, шта која страна добија или губи, како ће се наставити дијалог? Шта значи чињеница да договорено у Охриду постаје део преговарачког оквира за процес евроинтеграција и како ће се редефинисати поглавље 35?

Саговорник је Зоран Миливојевић, дипломата.

У средишту пажње су и председнички избори у Црној Гори. Према незваничним резултатима у други круг иду Мило Ђукановић и Јаков Милатовић. Ко ће имати више шансе у другом кругу, на чије гласове може да рачуна један а на чије други кандиат? Шта су политичарима поручили бирачи у Црној Гори? Резултате гласања у првом кругу коментаришу Богдан Живковић, историчар и Владимир Павићевић, политиколог и саветник у Влади Црне Горе.

Уредник и водитељ је Ивана Прибићевић.

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи