Хумористичка емисија

Након што је градоначелник Пуле, иначе Сплићанин, забранио концерт Ане Бекуте и Кебе у свом граду, бројни Хрвати су на друштвеним мрежама почели да се спрдају са комплетном ситуацијом па кажу – следећи је бурек!

У црногорску скупштину стигла је дојава о подметнутој бомби. На срећу, испоставило се да се ради о лажној дојави тако да су посланици врло брзо могли да се врате на своја спаваћа места.

Међу најпопуларнијим рецептима у 2022. години нашао се и онај под називом ''Пилетина - ожени ме''… Значи, нема више лептирића у стомаку. Њихово место од прошле године заузима пилетина.

Тројица хрватских држављана ухапшена су након што су на граничном прелазу Бездан из Србије покушала да изнесу главу громобрана… Тако је пропао хисторијски покушај ове тројке да илегално увезу српски радиоактивни отпад у своју земљу.

Председник Републике Српске Милорад Додик јуче је делио новац случајним пролазницима у Бањалуци… Што ће рећи, преписивао је од оног ученика четвртог разреда основне школе у Алексинцу који је другарима поделио 3.000 евра породичне уштеђевине.

Музички уредник Ненад Камиџорац.

Аутор текста Зоран Николић Зозон.

Коментари

Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке