Читај ми!

У сусрет Кинеској Новој години

Иза нас је празнични период, време у години када се традиционално сви опустимо, када се приређују богате гозбе, попије се и по која чашица, наравно, набаци се и који нежељени килограм. Сваке године трудимо се да пронадјемо праве одговоре на питања како помоћи организму да се опорави када прођу сва славља и која храна је сада најпрепоручљивија за доручак, ручак и вечеру. Одговоре на ова питања понудиће нам овог јутра, нутриционисткиња Марија Јовановић.

У нашем јутарњем програму говорићемо и о Кинеској Новој години која ће бројним манифестацијама бити обележена у пет градова Србије, а централна прослава биће одржана данас, уз спектакуларан ватромет на велико шеталишту, на Калемегдану у 17 часова.

Аутор и водитељ Игор Обрачевић.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом