Читај ми!

Зашто је све више људи који су алергични на поједине намирнице?

Последњих деценија, алергије на храну су у порасту. Међутим, људи их често мешају са тегобама које одређене намирнице изазивају у нашем организму. Када су алергије у питању, потребан је посебан опрез, а код нетолеранције на храну промена навика. О интолеранцији, овог јутра за наш програм говори докторка Јелена Гудељ Ракић, начелница Центра за промоцију здравља.

У нашем јутарњем програму посетићемо и југ Србије. Екипа емисије Којекуда ових дана борави у Пироту и на Старој планини, а Елизабета Арсеновић ће вам овог јутра приближити све природне лепоте, али и гастрономију тог краја.

Ово је период године када се одржава велики број музичких манифестација, данас најављујемо Њинд Роцк Фест у Вршцу и Оверлоад фестивал који се одржава у Владичином хану.

Аутор и водитељ Игор Обрачевић.

 

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом