Читај ми!

Шта са вишком хране?

На завршној конференцији пројекта "Ка бољем управљању отпада од хране" представљени су резултати у овој области. Чак 99 одсто овог отпада завршава на депонији, где емитује опасне гасове са ефектом стаклене баште. Та количина је једнака количини гасова коју емитује између 6 и 7 хиљада моторних возила на годишњем нивоу. О управљању вишковима хране Александрар Миливојевић разговарао је са Миланом Стефановићем, саветником за прописе и инспекције у НАЛЕД-у.

У Питању јутра разговарамо о томе зашто је Београд најпривлачније место за живот и зашто се, посебно млади, опредељују за живот у Београду, иако је живот мирнији и јефтинији у неким другим местима.

Гордана Гонцић, подсекретар за културу Града Београда ће најавити почетак и програм 30. БЕЛЕФ-а, а као и сваког четвртка, и овог су нам колеге из научне редакције припремиле интересантну научну причу.

У програм ћемо укључити и Лидију Микић, студенткињу генерације Медицинског факултета у Београду, једну од свршених студената који су пре неколико дана добили посао.

Са вама је Александра Младеновић

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом