Читај ми!

Викенд фестивала и музике

Једанаеста изложба аутохтоних сирева балкана " Balkan Cheese Festival" уз фестивал посластица и слаткиша "Сладак живот" одржава се данас и сутра на простору Ботаничке баште. Да ли ћемо имати прилику да пробамо нове укусе сирева и ко су излагачи овог пута сазнаћемо од Србе Јовановића, оснивача фестивала сирева, посластица и слаткиша. 

Александра Димитријевић најављује завршни концерт прве сезоне бесплатних онлајн концерата класичне и популарне музике у оквиру циклуса „Музиком кроз музеј", који си организовали Историјски музеј Србије и удружење „UNICA ART".

Са директорком Музеја афричке уметности, Маријом Алексић разговарамо о Афро фестивалу - традиционалној годишњој манифестациј Музеја афричке уметности која ће се одржава последњег викенда јуна.

На Врачару нас овог викенда очекује Street Art Vikend, који ће како каже Љиљана Радошевић, историчарка уметности, бити права прилика да сениори науче нове технике цртања графита и кроз организоване шетње упознају се са стваралаштвом уметника из ове области који стварају на овој београдској општини.

Поводом Међународног дана борбе против злоупотребе и кријумчарења дрога, владина Канцеларија за борбу против дрога указује на важност размене информација свих организација које се боре против кријумчарења и коришћења наркотика. 

Говорићемо и о јубилеју - 110 година од изградње зграде Окружног начелства у којој је данас смештена и градска администрација Прокупља, као једне од најстаријих и најлепших зграда у Топлици.

Уредник и водитељ Биљана Шујдовић.

 

Ухвати дан Ухвати дан

Autor:
Група аутора

Јутарњи програм Радио Београда 1!   Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте.  [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво