Читај ми!

Црни и Зелени лист - еколози поново на делу

Акцију „Тражимо загађивача године и заштитинике године“, најстарију и најпознатију еколошку акцију у нашој земљи, већ дванаест година организују Радио Београд 2 и Покрет горана Војводине. Ову акцију пре 38 година покренули су Еколошки магазин "Чекајући ветар" Радио Београда 2 и Друштво за чистоћу ваздуха Србије. Циљ акције је унапређење заштите и очувања животне средине кроз награђивање појединаца и организација које највише брину или, с друге стране, највише загађују животну средину.Награде су подељење, а ко су добитници чућемо од Наташе Ракетић. Питање јутра је такође у знаку екологије.

Чеп за хендикеп је организација која је већ годинама ангажована на сакупљању пластичних чепова који, акада се продају и истопе постају значајан извор прихода којима се помаже особама са инвалидитетом. Зоран Мартинов,оснивач ове организације је наш гот, а најављујемо догађај који ће у недељу бити организован у Ваљеву.

Фестивал Без превода и ове године се одржава у Ужицу. Уметнички директор Немања Ранковић ће нам рћи какав је програм фестивала.

Као и сваког петка ту је квиз али и нова рубрика Од Атине до Токија.

Са вама је Александра Младеновић.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се