Учење у доба пандемије коронавируса

Пандемија корона вируса не представља само опасност по здравље људи, угрожена је и економија, на удару су све привредне гране, али угрожено је и образовање које представља темељ на којем градимо будућност. Многи тврде да је ова школска година већ сада изгубљена упркос свом труду, на првом месту просветних радника, али и родитеља и ученика. У новој школској години бројни су проблеми, часови су скраћени, све више се настава врши онлајн, што уз још неке узроке, чини се, неминовно ствара празнине у знању ученика. О свему томе овог јутра разговарамо са Милорадом Антићем, председником Форума средњих стручних школа Београда.

Према подацима Агенције за безбедност саобраћаја, деца у саобраћају најчешће страдају као путници у возилима. Овог јутра представићемо вам нови Правилник о безбедносним ауто-седиштима за децу који је ступио на снагу ове недеље.

Истраживачка станица Петница за своје полазнике организовала је изложбу „Климатски караван 3.0" у сарадњи са Француским институтом у Београду и Амбасадом Француске Републике. О изложби и раду истраживачке станице разговарамо са Николом Божићем, програмским директором.

Аутор и водитељ Игор Обрачевић    

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво