Хумористичка емисија

Најскупља вина су у Француској, кавијар у Ирану, маслиново уље у Грчкој, али најскупљи сир се прави у - Србији. И то од магарећег млека. Пакује се у паковања од 50 грама јер је цена од 1.000 евра за кило прилично висока… Шта рећи него – добро је што бар имамо неке вајде од наших магараца!

Када смо већ код домаће стоке, вреди рећи и то да је, захваљујући сарадњи професора пољопривредних факултета из Београда и Скопља, почео извоз чак 20.000 јагњади у Северну Македонију... Што ће рећи, наше изгубљено јагње нашло је свој пут прво до Северне Македоније а потом и до трпеза Немачке, Италије и Грчке.

Председник Црне Горе Мило Ђукановић оценио је да су недавни парламентарни и локални избори потврдили напредак у демократском развоју црногорског друштва и показали да Црна Гора разуме процес демократије... Опа! Да ли је то вук обукао јагњећу кожу или је прешао у вегетаријанце.

Писац текста Зоран Николић Зозон, музички уредник Драган Димић.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се