Међу световима свет

Наша гошћа биће Слађана Ђорђевић, мастер клиничке психологије и телесни психотерапеут. Разговараћемо о теми која се односи на пренатални и превербални развој. Стално слушамо о утицају тог раног периода који није обележен речима па ни искуствима о којима можемо да говоримо. Стално се истиче важност врсте ране везаности за родитеље јер је то као прамодел нашег везивања у животу, а и то се догађало пре него смо могли да доживљаје преточимо у речи. Наша гошћа ће поделити са нама своје искуство у раду са невербалним и телесним техникама и објаснити нам како и шта наше тело говори путем тензија, блокада, грчева и разноразних симптома. Такође ћемо завирити и у важност односа које телесни психотерапеут има према сопственом телу и телу свог клијента.

У другом сату ће се телефонске линије 011/322 50 99 и 011/322 52 99 отворити за наше слушаоце који би желели да поделе своје доживљаје, дилеме, искуства и предлоге из области психологије.

Ауторка емисије је Бранка Кордић, клиничка психолошкиња.

 

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара