Таласање - Шетња

Да ли ћемо отварањем Националне референтне лабораторије напокон знати каквог је квалитета млеко које пијемо. Шта предвиђају измене Закона о безбедности хране. Због чега је слаба искоришћеност ИПАРД фондова – то су нека од питања за Бранислава Недимовића, министра пољопривреде.

Зашто се многи радије лече на интернету него код лекара. Колика је одговорност медија. Како на ту појаву одговара здравствена струка и колика је њена одговорност. Гости: проф. др Миљко Ристић кардиохирург и професор Зоран Радовановић - епидемиолог и председник Етичког комитета Српског лекарског друштва.

Украјинска војска пребацила је више од 60 тенкова и борбених возила пешадије у Донбас, а Русија распоредила преко десет борбених авиона на Криму. Ако Москва и Кијев тврде да не желе обнову ратних сукоба, чему поново подизање тензија.

У репортерском запису нашег дописника Наташе Јокић чућете како се у Измиру сусрећу Азија и Европа. Измир је град на западу Турске, по легенди основан у VII веку пре наше ере. Од античког доба па до данас у Измиру су трговци из Азије и Европе размењивали робу. Антички, али и модерни историчари описивали су га као радост Азије и драгуљ Европе.

Уредник и водитељ - Дијана Иванов Кадић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво