Вечерас заједно

У емисији говоримо о активностима Српског сити клуба из Лондона. Гошче у студију биће Наташа Кочиш и Славјана Улпх.

Наташа је дипломирала на Лондонском универзитету на Одсеку за модерну историју и политичке науке. Радила је за Атлански савет Велике Британије и као предавач о НАТО и Балкану на Лондонском Метрополитан универзитету (некадашњем Лондонском Gildhol универзитету). Од 2004. године ради као државни службеник у Министарству здравља. Наташа је бивши председник Српског друштва Велике Британије, а била је један од оснивача као и секретар Српског савета Велике Британије.

Славјана је дипломирала на Групи за библиотекарство и информатику Филолошког факултета Универзитета у Београду. Убрзо након дипломирања Славјана се сели за Аустралију. Започела је каријеру у Сиднеју у фирми О'Нил и Асосијејтс (O'Neill & Associates), која се бави запошљавањем банкара и финансијера и касније постала део Витни Групе (Whitney Group). Након тога је радила као библиотекар и истраживач у бројним едукационим институцијама у Сиднеју, пре него што се преселила у Велику Британију где је успешно наставила каријеру у индустрији за запошљавање као истраживач.

Славјана је постала члан Српског сити клуба 2005. године као и добровољни консултант по питањима запошљавања и наставка каријере члановима клуба. Такође је и члан Српског друштва Велике Британије.

Емисију уређује и води Драгана Живојновић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво