У средишту пажње

Каквог је квалитета храна у Србији? Да ли смо искористили шансу за извоз у Русију и Кину? Како да заштитимо прехрамбене производе по географском пореклу?

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

О томе говоре Татјана Беук саветник из Удружења за пољопривреду, прехрамбену индустрију, водопривреду и шумарство Привредне коморе Србије, Јелена Сајић уредница портала Agronews.rs, Горан Живков, бивши министар пољоприреде и Синиша Котур из Управе за ветерину. Телефоном ће се у емисију укључити Горан Паповић председник Националне организације за заштиту потрошача и Зоран Поповић, заменик градоначелника Пирота.

Емисију уређује и води Николина Миљковић.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом