У средишту пажње

Како се конролише здравствена безбедност намирница у летњим месецима? Да ли су инспекцијске контроле пооштрене због високих температура? Шта су показале досадашње инспекцијске контроле промета и продаје хране на пијацама и супермаркетима - какву храну једемо? Колико се трговци придржавају прописа? Шта налаже Закон о безбедности хране биљног и животињског порекла? Где су ризици и како правилно чувати храну по врућини?

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Имамо ли разлога да сумњамо у исправност производа које купујемо?

Гости емисије су: Сања Челебићанин, начелница Републичке ветеринарске инспекције, Ненад Вујовић, начелник Републичке пољопривредне инспекције и др Даница Зарић, директорка Ихис Нутриционизма, чланица радне групе Министарства здравља за израду Правилника о прехрамбеним и здравственим изјавама, као и чланица делегације Србије у преговорима за приступање Србије ЕУ о поглављу 12, које се односи на безбедност хране, фитосанитарну и ветеринарску политику.

Телефони за укључења слушалаца су: 011 322 50 99 и 011 322 54 99.

Уредник и водитељ је Оливера Симић Милошевић.

ПРВА НАРЕДНА ЕМИСИЈА У СРЕДИШТУ ПАЖЊЕ БИЋЕ НА ПРОГРАМУ ПОСЛЕ ЛЕТЊЕ ПАУЗЕ, У ПОНЕДЕЉАК 31.08 2015.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом