Читај ми!

Пут без путовања: Милан Гајић - сви путеви воде до себе!

Милан Гајић је некадашњи фудбалер и модел, по струци правник, у души песник, који je живео и радио у Словачкој, Чешкој, Индији, Швајцарској, Русији...

Рођен је 23. јуна 1992. године у Приштини. После бомбардовања СРЈ, са породицом је морао да оде са Косова и Метохије и пресели се у Крушевац. Ту је завршио и основну и средњу техничку школу. Долазак у нову средину није ником лак – ни клинцима, а ни родитељима који су се борили да прехране и школују троје малолетне деце. Једно од то троје деце – Милан, нашао је у спорту спас од свих опасности које су вребале у најосетљивијој фази живота. Фудбал га је сачувао од улице, научио дисциплини, одрицању, истрајности и борби.

Касније је живео је у Словачкој, Чешкој, Индији, Швајцарској и Русији, што због каријере професионалног фудбалера од 16. до 25. године, што због моделинга у коме је био успешан, снимајући рекламе за већину познатих компанија у Србији, Аустрији, Француској, Словенији, Грчкој и Индији. Уписао је 2017. године Правни факултет Универзитета у Београду. Завршио га је као трећи међу најбољима у генерацији и уписао мастер студије из међународног права. На све то, Милан је почео да пише поезију и објавио три збирке песама: „Идила се у сну снила”, „Идилични списи слободе” и „Богу и Србији” .

О свом необичном животном путу, путовањима и животу у бројним земљама, о одрицању, сазревању и тражењу себе - од поноћи нам прича Милан Гајић. Доказаће нам да ништа није немогуће, ако то заиста желите.

Позивамо вас да пођете са нама на ово путовање кроз један несвакидашњи живот и низ земаља у којима је Милан боравио и радио. За ваша питања и коментаре ту је наш Вајбер и СМС сервис 064-0-202-200, а ту су и друштвене мреже Радио Београда 202. Слушамо се од поноћи.

Водитељка: Вања Мијин

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво