Читај ми!

Гејминг свет – забава или деструкција?

Ако се узме у обзир да чак једна трећина светске популације игра видео-игре, онда су оне веома озбиљан феномен, у чијој је основи исконска потреба за игром. То је начин коришћења слободног времена који нас чини срећним.

У данашње време, најчешће они који их не играју, за видео-игре кажу да су нездраве, опасне и деструктивне. Најновије студије говоре о томе да умерено играње видео-игара подстиче креативност, развија периферни вид и побољшава памћење. А како више нису само забава и како на њима они умешнији, могу да зараде право богатство, Факултет драмских уметности решио је да отвори студијски програм за истинске љубитеље видео-игара. Где је граница између забаве и зависности? Како и да ли нам одлазак у виртуелни свет може помоћи у развоју неких нових способности? То су само нека од питања за наше саговорнике из различитих области. 

У наставку емисије селимо се у музички виртуелни свет. Уз домаће и песме из региона, лакше ћете изгурати реалност са београдских улица, на којима је и овог поподнева наш репортер Јована Зец. 

Водитељ Милена Милићевић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво